coffeeloft-logo
Nemokama Konsultacija

✨TOP KAVOS RINKINIAMS🔥iki -40%

Noriu kitokios kavos – olandiškas kavos gėrimas

Noriu kitokios kavos – olandiškas kavos gėrimas

Medžiai plikutėliai, namai – šiltutėliai, todėl mėgaujantis jaukia namų šiluma yra geriausias laikas skanauti neatrastus kavų skonius.

 

Ženkliai atvėsus kvapnių arabikos gėrimų šįkart dairomės Nyderlanduose. Nedidelės jūrinės valstybės gyventojai abejingumu kokybiškai ir gardžiai tikrai nepasižymi. Kasdien olandai vidutiniškai išgeria nuo 3 iki 6 puodelių kavos. Tiesa, viešėdami Nyderlanduose būkite atidūs – platų kavų ir išskirtinių jų gėrimų pasirinkimą tikrai atrasite Cafes kavinukėse, o štai užsukę į Caffeeshop kavos ten nerasite, nes po šiuo multiprasmišku pavadinimu slepiasi specializuotos kanapių parduotuvės. Žymiausios Nyderlandų kavinės lokalizuojasi sostinėje Amsterdame – tikriems kavos mylėtojams ir fanams rekomenduojame apsilankyti “Bocca Coffee”, “Back to Black coffee”, “Screaming Beans Coffee Roasters” bei tikru olandišku oldscholl’u dvelkiančioje “Caffe il Momento” kavinėje.

 

Būdami treti didžiausi pasaulyje kokoso importuotojai (kasmet į šią šalį importuojama kokosų už 22 mln. JAV dolerių), olandai vertai didžiuojasi ir paprastu, tačiau itin gardžiu (bei, žinoma) saldžiu kokosinės kavos gėrimu. Lapkričiui pasaldinti siūlome būtent jį ir išmėginti.

 

Ingridientai (2 stiklinaitėms):
*60 ml Espresso kavos
*10 g kokosinio sirupo
*Žiupsno malto kokoso (papuošimui)
*Stiklinaičių (pateikimui)

 

Su kavos aparatu JURA iš Coffee Cruise Black Edition Maestro kavos pupelių paruoškite 60 ml Espresso kavos. Ją supilstykite į stiklinaites. Padalykite 10 g kokosinio sirupo pusiau ir nedidele srovele supilkite sirupą į kavą. Neskubėkite, leiskite sirupui tirpti ir maišytis su kavos skoniais palengva. Užberkite ant viršaus kokoso drožlių ir… mėgaukitės!

 

“Coffee Loft” parduotuvėje galite rasti ir įsigyti kavos, atkeliavusios iš skirtingų pasaulio kraštų – Pietų Amerikos, Afrikos, Indijos vandenyno pakrantės ir kitų. Čia galima ne tik įsigyti skirtingų rūšių kavos bei pupelių, atvežtų iš skirtingų valstybių, bet ir paskanauti profesionaliai paruoštų gėrimų bei taip savo kasdieniam kavos gėrimo ritualui suteikti naujų skonių ir atributų.