Hario W60 Dripper yra „pour-over“ kavos ruošimo prietaisas. Jis leidžia paruošti vieną puodelį kavos arba kelias porcijas. Šis dripperis sujungia keraminį dripperį su papildomu tinkleliu – jis yra lengvas, patvarus ir nereikalauja popierinių filtrų. Sukurtas Hario bendradarbiaujant su Pete Licata, 2013 metų pasaulio baristos čempionu.
Norėdami paruošti skanią kavą, jums reikės šviežiai maltos aukštos kokybės kavos, mėgstamo puodelio ar serverio ir svarstyklių. Supilkite maltą kavą į dripperį ir uždėkite jį ant indo, kuriame ruošite kavą. Priedas leidžia dripperį tiesiogiai statyti ant puodelio (tinka puodeliams su skersmeniu nuo 5 cm iki 10 cm). Infuzijos procesas trunka tik 3–4 minutes.
W60 – tai naujos kartos dripperis, tęsęs V60 spiralės griovelių tradiciją. Tinklelio filtras turi plokščią pagrindą, kuris nesutrukdys kavos tirščiams tekėti, leisdamas visiškai išgauti visus skonius iš jūsų šviesiai keptų kavos pupelių. Kavos galite ruošti su popieriniu filtru, kaip su V60, arba naudodami tik dervinį tinklelio filtrą, kuris puikiai tinka išsaugoti visus kavos aliejus. Nesvarbu, kurį metodą pasirinktumėte, W60 leidžia paruošti kavą su švariu skoniu, kurio niekas nesupainios.
Kitas šio metodo privalumas – itin lengvas priežiūra. Po naudojimo tiesiog nuplaukite dripperį po tekančiu vandeniu arba įdėkite į indaplovę.
Pagaminta Japonijoje.