Kava su kolagenu
NAUJIENA!
“Collagen Coffee Boost” tai aukščiausios kokybės kava, kartu su I-ojo tipo hidrolizuotu kolagenu. Mėgaujantis kasdien, lengviau suvartosite optimalų kolageno kiekį ir papildysite organizmą šiuo itin svarbiu baltymu.
1/3
Rekomenduojamos kolageno dienos normos (vienoje porcijoje)
1/3
Rekomenduojamos kolageno dienos normos (porcijoje)
Kaina
16.99€
1-ojo tipo
kolagenas
Braziliškos
kavos pupelės
Lietuvoje
Kuo svarbus kolagenas?
- Kolagenas yra vienintelis baltymas, kuriame yra net 19 iš 20 aminorūgščių, būtinų mūsų odos, plaukų, smegenų, kaulų, dantų, nagų, organų, raumenų ir net sąnarių sveikatai palaikyti.
- Kogalenas palaiko audinių ląsteles, suteikdamas jiems formą ir tvirtumą.
- Maždaug nuo 25 metų amžiaus, žmogaus organizme šio itin svarbaus baltymo kas metus pradeda gamintis apie 1,5% mažiau.
Vartojimo būdas
- Įdėkite ~15 g kavos ir kolageno mišinio į puodelį
- Užpilkite 200 ml karšto vandens ir išmaišykite
- Galite paskaninti pienu arba cukrumi. Skanaus!
Sudėtis
Šviežiai skrudinta rūšinė kava, hidrolizuotas gyvulinės kilmės kolagenas 20%.
100 g. | 15g* | |
---|---|---|
Energinė vertė | 306 kJ / 72 kcal | 46kJ / 11 kcal |
Riebalai | 0 g | 0 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g | 0 g |
Angliavandeniai | 0 g | 0 g |
iš kurių cukrų | 0 g | 0 g |
Baltymai | 18 g | 2,7 g |
Druska | 0,2 g | 0,03 g |
cukraus
GMO
glitimo
Klientų atsiliepimai
D.U.K.
Kolagenas – tai ląstelėms atsinaujinti būtinas baltymas, kurį natūraliai sintetina pats organizmas ir gamina jį nuolatos.
Maždaug nuo 25 metų organizmo gebėjimas pačiam gaminti kolageną silpnėja.
Apskaičiuota, kad kolageno kiekis sumažėja po 1,5 proc. kasmet.
Rekomenduojama per dieną suvartoti bent apie 10 g kolageno. Norint pastebėti geriausią poveikį, svarbiausia kolageną vartoti kasdien, kadangi mūsų organizmas neturi galimybės kaupti aminorūgščių pertekliaus per naktį.
Trūkstant kolageno, kremzlinis audinys, kaip ir oda, sausėja bei dyla, retėja kaulai, mažėja raiščių ir sausgyslių elastingumas, stingsta sąnariai, atsiranda jų skausmai. Judesiai darosi nebe tokie grakštūs, galimos dažnesnės traumos.
Mūsų tautiečių itin mėgstamų vartoti kaulų sultinių, šaltienos ir kitų su želatina produktų sudėtyje iš tiesų yra kolageno, tačiau tik iš dalies hidrolizuoto, sunkiau įsisavinimo ir mažo kiekio. Reikšmingo poveikiui kiekio šiuose maisto produktuose tikrai nerasime.