Aprašymas
AUTOMATINIS
Espresso kavos aparatas su 2 tūrinėmis dozavimo grupėmis ir keturiais programuojamais kadrais. Viena chromo apdailos garo lazdelė su rankiniu laipsnišku valdymu ir pirštus apsaugančia gumine rankena. Karšto vandens dozatorius su programuojama automatine doze. Poliruotas nerūdijančio plieno korpusas. Automatinis katilo vandens lygio valdymas.
PUSIAU AUTOMATINIS
Espresso kavos aparatas su 2 tūrinėmis dozavimo grupėmis, pusiau automatiniu dozavimu ir rankiniu mygtuku. Viena chromo apdailos garo lazdelė su rankiniu laipsnišku valdymu ir pirštus apsaugančia gumine rankena. Karšto vandens dozatorius su programuojama automatine doze. Poliruotas nerūdijančio plieno korpusas. Automatinis katilo vandens lygio valdymas.
SPECIFIKACIJOS:
GylisxAukštisxPlotis – 51x55x68cm
Boilerio talpa (l) – 11
Spalvos – Juodos | Nerūdijančio Plieno | Metalinės raudonos | Poliruoto Nerūdijančio Plieno
Dažniausiai Užduodami Klausimai
Pusiau automatiniai kavos aparatai suteikia vartotojui daugiau valdymo galimybių nei visiškai automatiniai. Jie dažniausiai turi kavos malimo funkciją, taip pat galimybę kontroliuoti kavos išsiliejimo laiką ir slėgį. Tai leidžia jums labiau prisitaikyti prie savo skonio ir pasirinkti, kaip jūsų kava bus paruošiama. Tačiau šie aparatai vis tiek daugiausia automatizuoti, ir jie gali būti puiki pasirinkimo galimybė tiems, kurie nori daugiau įsikišti į kavos paruošimo procesą, bet nenori visiško rankinio valdymo.
Kapsuliniai aparatai yra labiausiai paprasti naudoti. Jie naudoja paruoštus kavos kapsulėse esančius kavos pupelių arba maltos kavos miltelius. Jums tereikia įdėti kapsulę į aparato dėklą, pasirinkti pageidaujamą parametrą (dažniausiai tai yra kavos dydis), ir aparatas automatiškai paruoš kavą. Tai yra greita ir patogi galimybė, tačiau jums bus ribotas pasirinkimas dėl kavos rūšių ir skonio variacijų.
- Gamina tik juodą kavą arba espresso;
- Gamina juodą kavą, tačiau turi garų lazdelę rankiniam pieno plakimui;
- Gamina juodą kavą ir kavą su pienu (tik keletą populiariausių gėrimų);
- Gamina daugybę kavos receptų.
2. Pieno sistemos valymas (jei tokia kavos aparate yra). Atliekama kasdien, kai gaminama kava su pienu.
3. Kavos aparato vidinės sistemos valymo programa, kuria pašalinami riebalų likučiai bei kavos tirščiai. Atliekama kas 100 kavos puodelių arba 1 kg kavos pupelių.
BONUS: Jei kavos aparatas turi išimamą kavos ruošimo mechanizmą – jį būtina kartą per savaitę išimti ir praplauti po šilto tekančio vandens srove, apnašas nuvalant šepetėliu.
Nukalkinimo skystis yra naudojamas visoms aparato dalims, per kurias teka vanduo. Tik atliekant abi šias procedūras ir prižiūrint kavos aparatą pagal gamintojo instrukcijas, bus užtikrinamas sklandus ir ilgalaikis kavos aparato veikimas.
Jei norite ekonomiškesnio pieniškų gėrimų varianto – tikrai džiaugsitės integruota pieno sistema su indu. v
O jei kava su pienu mėgaujatės tik itin retai ir Jūs nieko prieš, jei ją turėsite išsiplakti patys - rinkitės kavos aparatą su gariniu kapučinatoriumi.
Jei kiekvieną vakarą išskalausite kapučinatorių po šiltu vandeniu arba nakčiai pamerksite, tuomet valyti su antibakteriniu skysčiu užteks 1 kartą per savaitę.
Jei kasdieninę priežiūrą praleidote bent porą dienų, dėl higienos sumetimų dezinfekavimą atlikite nedelsiant, prieš gaminant kitą puodelį pieniškos kavos.