fbpx
coffeeloft-logo
Nemokama Konsultacija
Ceremoninė kakava 200g
25.50

Ceremoninė kakava 200g

25.50

Aprašymas

Iki 50% grynojo kiekio sudaro kakavos sviestas

Sakoma, kad rūšinės kakavos skonį ir turtingą sudėtį lemia ištobulintas fermentavimo ir paruošimo procesas. Būtent ši Balio kakava garsėja dideliu kakavos sviesto kiekiu išlikusiu sudėtyje, kuris siekia net 50%. Ši išskirtinė savybė lemia neapsakomą šiltą, kreminį ir turtingą šios kakavos skonį. Rūšinėje kakavoje gausu teobromino, efektyvaus elemento, kuris stimuliuoja širdies ir kraujagyslių sistemą ir gali suteikti šiltą ir pakylėjantį pojūtį.

Kodėl verta rinktis kakavos plytelę?

Mūsų kakava jums prieinama originaliu plytelės formatu. Tokia kakava suteikia progą jums patiems pjaustyti kakavos masę ruošiant gėrimą. Tiesiog atsipjaukite norimą kiekį ir sekite kakavos gaminimo instrukciją, o likusią plytelę galite laikyti iki kito naudojimo. Kakavos plytelė yra mūsų pirkėjų pasirinkimas, kaip skani bei sveika dovana.

Kodėl verta rinktis "Jungle Delicacy" kakavą?

Kakavos galia slypi jos auginimo ir paruošimo būde. Kakavą auginame ir gaminame kartu su vietiniais ūkininkais Balyje, Dievų saloje. Už kiekvieno gurkšnio slypi daugiau nei 27 Balyje ūkininkaujančių šeimų istorijos, kurios sudaro mūsų kakavos pamatą ir puoselėja „Jungle Delicacy“ misiją. Ji su meile ir rūpesčiu perduota tiesiai iš augintojų rankų. Ši ypatinga Balio kakava yra laiminama pagal Balio hindu tradiciją (taip, laiminama!) net keliuose etapuose: sodinimo, auginimo, derliaus nuėmimo bei kakavos apdirbimo metu. Kiekviename kakavos masės luite išlieka dalelė Balio dvasios, kuri šiai rūšinei kakavai suteikia sakralumo ir dvasios. Puikiai tinka grupinėms praktikoms, dalintis su draugais ar naudojimui namuose.

Balio kakavos kilmė

Mūsų kakava gaunama iš derlingų Balio vakarų vietovių, kur salos kraštovaizdis, turtingas dirvožemis ir gyvos Balio žmonių tradicijos sukuria idealias sąlygas auginti ypatingas Trinitario kakavos pupeles. Salos kraštovaizdis, turtingas dirvožemis ir autentiškos Balio žmonių tradicijos sukuria idealias sąlygas auginti Trinitario kakavos pupeles. Ši ypatinga kakavos pupelių veislė buvo pasirinkta dėl savo subtilaus skonio ir prisitaikymo prie unikalaus Balio klimato, užtikrinant aukščiausios kokybės kakavos gamybą. 

 

Kakava yra kilusi iš Balio, dar vadinamo dievų sala. Ši aukščiausios kokybės rūšinė kakava yra tvariai auginama ir apdorojama smulkių kakavą kultivuojančių ūkininkų bendruomenės Balio salos vakaruose. Auginama ir brandinama laikantis tvarumo praktikos. Kakavos medžiai auginami ir derlius imamas tvariai, taikant regeneracinę žemės ūkio praktiką. Taip užtikrinama, kad nedaroma žala aplinkai ar vietos bendruomenei. Etiškai auginama ir ruošiama Balio saloje, tiesiogiai remiant vietinius smulkius permakultūros ūkininkus ir jų šeimas. Kai gamybos ir tiekimo grandinėje yra mažiau tarpininkų, augintojams tai suteikia didžiausią

Per daug informacijos?
Paskambinkite, juk paklausti nieko nekainuoja!

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
Jolanta
Vakarinis kakavos gėrimo ritualas

Kakava nuostabi. Jau antrą vakarą pasidarau ceremoninės kakavos gėrimą su pienu be laktozės, cukrumi nereikia saldinti ir taip skanu, skonis primena labai kokybiško šokolado gėrimą.

Coffeeloft

21:14:33

Labas, spustelėkite žemiau esantį mygtuką, kad galėtumėte kalbėtis su manimi per „Messenger“.