Aprašymas
Kas kartą gamindami kavą, galite reguliuokite jos stiprumą ir kiekį su „My Coffee Choice“ meniu. Lengvai, pagal savo pomėgius pasirinkite kavos stiprumą ir kiekį iš trijų skirtingų nustatymų.
„Aroma Extract“ sistema išmaniai suderina optimalų virimo temperatūros ir aromato išlaisvinimo balansą išlaikydama vandens temperatūrą tarp 90–98 °C ir reguliuodama vandens srautą, kad galėtumėte mėgautis skania kava.
Šilkinė, tolygi pieno puta, pagaminta naudojant didelio greičio „LatteGo“ sistemą. „LatteGo“ itin greitai maišo pieną ir orą apvalioje plakimo kameroje, tuomet supila kreminį, tinkamos temperatūros pieno putos sluoksnį į puodelį.
„LatteGo“ nepaprastai lengva plauti: tik 2 dalys ir jokių vamzdelių! Pieno indą, po tekančiu vandeniu, išplausite vos per 15 sekundžių!
Produkto charakteristikos:
Spalva: Matinė juoda
Kavos malūnėlis: keramikinis
Kavos rupumo nustatymas: 12 lygių
Ekranas: Lietimui jautrus ekranas
Kavos stiprumo nustatymas: 3 lygiai
Temperatūros nustatymas: 3 lygiai
Gėrimai: juoda kava, espresso, Cappuccino, karštas vanduo
Du kavos puodeliai vienu metu: juoda kava, espresso
Pieno plakimas: „LatteGo“ Sistema
Reguliuojama kavos virimo ir pieno plakimo trukmė
Pieno indas: 0,26 l
Vandens talpa: 1,8 l
Kavos pupelių talpa: 275 g
Kavos tirščių talpa: 12 puodelių
Didžiausias puodelio aukštis: 150 mm
Matmenys PxAxG: 246 x 371 x 433 mm
Svoris: 8 kg
Vandens filtras: AquaClean
Kalkių šalinimo programa
Išimamas kavos virimo blokas
Aromato apsaugos dangtelis
Siurblio slėgis: 15 barų
Maitinimo laido ilgis: 100 cm
Įtampa: 230 V
Energijos sąnaudos verdant 1500 W
Dažnis 50 Hz
Dažniausiai Užduodami Klausimai
Pusiau automatiniai kavos aparatai suteikia vartotojui daugiau valdymo galimybių nei visiškai automatiniai. Jie dažniausiai turi kavos malimo funkciją, taip pat galimybę kontroliuoti kavos išsiliejimo laiką ir slėgį. Tai leidžia jums labiau prisitaikyti prie savo skonio ir pasirinkti, kaip jūsų kava bus paruošiama. Tačiau šie aparatai vis tiek daugiausia automatizuoti, ir jie gali būti puiki pasirinkimo galimybė tiems, kurie nori daugiau įsikišti į kavos paruošimo procesą, bet nenori visiško rankinio valdymo.
Kapsuliniai aparatai yra labiausiai paprasti naudoti. Jie naudoja paruoštus kavos kapsulėse esančius kavos pupelių arba maltos kavos miltelius. Jums tereikia įdėti kapsulę į aparato dėklą, pasirinkti pageidaujamą parametrą (dažniausiai tai yra kavos dydis), ir aparatas automatiškai paruoš kavą. Tai yra greita ir patogi galimybė, tačiau jums bus ribotas pasirinkimas dėl kavos rūšių ir skonio variacijų.
- Gamina tik juodą kavą arba espresso;
- Gamina juodą kavą, tačiau turi garų lazdelę rankiniam pieno plakimui;
- Gamina juodą kavą ir kavą su pienu (tik keletą populiariausių gėrimų);
- Gamina daugybę kavos receptų.
2. Pieno sistemos valymas (jei tokia kavos aparate yra). Atliekama kasdien, kai gaminama kava su pienu.
3. Kavos aparato vidinės sistemos valymo programa, kuria pašalinami riebalų likučiai bei kavos tirščiai. Atliekama kas 100 kavos puodelių arba 1 kg kavos pupelių.
BONUS: Jei kavos aparatas turi išimamą kavos ruošimo mechanizmą – jį būtina kartą per savaitę išimti ir praplauti po šilto tekančio vandens srove, apnašas nuvalant šepetėliu.
Nukalkinimo skystis yra naudojamas visoms aparato dalims, per kurias teka vanduo. Tik atliekant abi šias procedūras ir prižiūrint kavos aparatą pagal gamintojo instrukcijas, bus užtikrinamas sklandus ir ilgalaikis kavos aparato veikimas.
Jei norite ekonomiškesnio pieniškų gėrimų varianto – tikrai džiaugsitės integruota pieno sistema su indu. v
O jei kava su pienu mėgaujatės tik itin retai ir Jūs nieko prieš, jei ją turėsite išsiplakti patys - rinkitės kavos aparatą su gariniu kapučinatoriumi.
Jei kiekvieną vakarą išskalausite kapučinatorių po šiltu vandeniu arba nakčiai pamerksite, tuomet valyti su antibakteriniu skysčiu užteks 1 kartą per savaitę.
Jei kasdieninę priežiūrą praleidote bent porą dienų, dėl higienos sumetimų dezinfekavimą atlikite nedelsiant, prieš gaminant kitą puodelį pieniškos kavos.